Kuala Perlis Crushers.............

Wednesday, February 24, 2010


sempat pose lg walaupun lapaq gler
baca doa dulu








bedal time...............



Publish Post







setakat itu saja pejalanan kami.walaupun letih tp yg penting heppy dan semoga persahabatan kita brkekalan..amin!!!


Shots at Gua Kelam

Antara shot yg menarik kt sana











sepanjang perjalan..alhamdulilah..xdak msalh yg timbul...cuaca pon baik..shot pon cantik..suasana pon tenang je..

nih plak shot dlm taman kt Gua Kelam...





















sekian saja utk entry kali nh..rasanya mmg byk shot2 yang kami amik...pas nh entry mkn kt Kuala Perlis lak....

Outing N Shooting....


tanggal 7 february.....aku diajak pg anta brg2 oleh kwn2 aku...dan pd hari 2 jgk laa KOK xdk...mmmm layan je laa..dorg ckp leh mandi2....aku pon siap...rupa2nya aku terkena..ceh..sekali jd driver..hampeh tol..tp nsb bek plan dorg nh bgs...pas anta brg nk g outing kt Gua Kelam.......cantik ah..lm x g jln2...

aksi2 dak msk kampung...aku jgkk kn panjat pokok..haish...
...buah cermai masam gler...









makan juga x dilupakan....mmm klu kuar keje makan jee













masjid yg kami sempt singgah utk solat

kawnku kawin lagi...

Wednesday, February 17, 2010

salam...sepanjang ct nh aku x update paper pun....saje nk smpn byk sketutk posting...
ct nh byk peristiwa yang brlaku mcm prjalann aku p KL,kwn aku kawin,ade yg nikah,

hmmm...muda2 lg dh smpi jodoh..br umo 24 kot...too young for me if nk dirikan rumah tangga...
bg orang len...myb dh sampi jodoh...xpn..x tahan kwn lm2...baik kawin je...elakkan maksiat...
so far kawan baik aku 2 mmg brtuah..istrinya mmg aku knal pon..dorg couple sejak form 4 lg...
hmmm dgh dkt 8 taun jgk laaa... lm 2...paper pon wish u all da best...
time 2 jgk dpt jmp kwn2 skool lm..mcm reunion lak..ytp kecilan je laa...tp for sure aku xle elak utk dtg hari perkahwinan doreg nt.. 28/2/10... nsb bek x wat 29...mmg aniversry 4 taun skali la jwbnya...


Pasangan bahagia.
moga kalian dirahmati allah dan diberkati hendaknya



video

Malam Terakhir

Thursday, February 11, 2010

sedih...mgkin itu yang aku rs skarang nh...aku x penah rs mcm yg aku rs skarang....sayu jek..

anyway back to my life...pg nt aku akn mulakan prjalanan ke KL..utk mengiringi adik yg akn smb blaja kt australia...

pg nt jgk aku akn wat presentation psl network management...subjek yg aku amat suka sbb byk menda yg wat aku ingin tau bila blaja psl network(padahal ms balaja network fundamental dulu,malas gler...padan muka)

hrp2 aku dapat lalui dengan jayanya........

Antara Dua

Tuesday, February 9, 2010

ari ni amat memeningkan kepala aku....dalam dilema utk pilih antara kL dan juga biz yang aku nk wat,sbbnye dah tentu kos yg aku kn tanggung...

aduhh..tp lepas bpikir panjang,aku pilih KL sbb lepas nh aku xtau bila lagi nk jmpa adik aku yang akan berangkat ke australia ari jumaat nt...

semoga perjalanan aku selamt pergi dan balik,dan aku akn update jgk apa yang brlaku sepanjang aku kt KL,pengalaman baik ke buruk ke,pahit ke seronok ke...ntah lah,aku pon xtau tp yang penting aku mmg dilahirkn sbg "pejalan",maksudnya aku nh kuat brjalan tgk2 tempat orang..huhu

Jangan Pandang Belakang

Sunday, February 7, 2010

Assalamualaikum

Akhirnya selepas 2-3 tahun aku memasang impian nk wat blog,jd tanggal 7 February 2010 blog aku pun "up"......alhadulillah,

Mula-mla 2 akku x minat sgt blogging sbb aku xtau apa nk tulis pon,n ms 2 aku x byk ms nk ngadap laptop (bz la sgt)

Sebenarnya dah lama aku nk wat blog nih,tp byk kali aku pikir,ape la aku nak postkan... bukannye aku nih celebrity ke,programmer ke,informaticman ke..ahaha..tapi sekarang aku sear blogging bukan sekadar posting saja tapi sharing tentang pengalaman kita dan mungkin ilmu yang kita ada dengan mereka diluar sana...

Konsep yang aku wat dalam blog niah ialah sharing tentang pengalaman,life aku serta minat aku dalam beberapa perkara seperti opensource,photography,penulisan serta aktivity aku

sekian saja,sebagai permulaan...dan disini langkah telah bermula..dan kuharap langkah ini terus menapak menyusuri liku-liku kehidupan